top of page

SKINCARE SOLUTIONS THAT WORK

Een cosmetische behandeling die dezelfde resultaten geeft als een medische ingreep.

Wat is de Superboost? 

De Superboost geeft jou de zachtheid van een cosmetische verzorging (pijnloos) met de impact van een medische behandeling. 

De mogelijkheden zijn zeer gevarieerd en zeer uitgebreid: van een snelle huidboost tot oplossing voor huidveroudering, fijne rimpels, couperose, ooglifting, onregelmatige huid, grove poriën, acné, (over)gevoeligheid, huidspanning, etc.

De huid wordt dikker, elastischer en gaver.

Acné, rimpels, donkere kringen en pigmentaties worden op een natuurlijke wijze tot in de diepte aangepakt.

Zo gaat de behandeling in z’n werk

Stap 1: Er wordt om te beginnen een uitgebreide huidanalyse uitgevoerd om je huidtype te bepalen. Dit resultaat wordt weergegeven in een persoonlijke skin-code, die meteen ook resulteert in een behandeling op maat een een cosmeticaplan voor thuisverzorging. Er wordt daarnaast ook besproken wat je precies verwacht van de behandeling. Waar stoor jij je aan?

Stap 2: Afhankelijk van je huidtype en probleemzone(s) kiest de Ikari Skin Expert de voor jou geschikte vorm van Superboost. Je huid wordt eerst gereinigd met Ikari cosmetica.

Stap 3: Hier begint de eigenlijke Superboost behandeling. Actieve stoffen worden in de huid gebracht via een naaldloze injectie met jet-stream, terwijl het diepere, overtollige vuil uit de poriën wordt gehaald. De huidkanalen vullen zich op deze manier met vloeistof vol mineralen en vitaminen. Dit zijn meteen ook de basisbestanddelen voor de volgende stap. 

Stap 4: Met behulp van elektrostimulatie (bio-feedback) krijgen de spieren impulsen.  Hierdoor worden ze niet alleen steviger en strakker maar wordt er in het gelaat meer volume gecreëerd.  De huid en de spieren zijn immers nauw verbonden met elkaar. 

Een 100 % natuurlijke techniek, gebaseerd op de regeneratie van ons lichaam door het boosten van de neurofeedback mechanismen. 

Deze elektrostimulatie (ook bio-feedback genoemd ) is best even wennen wanneer hij voor het eerst wordt toegepast. Je spieren trekken onder invloed van de stimulatie samen, je proeft een metaalsmaak in de mond en gaat ongewild meer speeksel produceren. Ik breng je hiervan op voorhand uitgebreid op de hoogte, zodat je niet plots voor verrassingen komt te staan. Hoewel het geheel hoogstens wat vreemd aanvoelt, is de behandeling op geen enkel moment pijnlijk of onaangenaam te noemen. 

Het resultaat

Hoewel je verwacht dat je huid er meteen na de behandeling behoorlijk rood uitziet is dat absoluut niet het geval. Al bij het buitenwandelen merk je dat je huid straalt, en bvb grote poriën een heel stuk kleiner lijken. Ook de eerste ouderdomslijntjes rond de ogen en mond zijn een beetje minder diep. In de daaropvolgende twee dagen wordt het resultaat steeds meer zichtbaar, met een stralende huid op dag drie als resultaat. Na twee weken merk je nog steeds dat je huid er gezonder uitziet en ouderdomslijntjes minder zichtbaar zijn.

bottom of page