top of page

DE WONDERLIJKE WERELD KRACHT VAN HET LICHT

LED met 3 klinisch bewezen golflengtes:


LED Fototherapie is gebaseerd op het principe dat levende cellen licht kunnen absorberen en daardoor positief of negatief beïnvloed kunnen worden, dergelijke behandelingen zijn al langer bekend voor bv. de herstellende en ontstekingsremmende eigenschappen ervan.


Terwijl we blootstelling aan licht vaak associëren met huidveroudering en –schade, heeft licht ook veel positieve invloeden op het lichaam. 

Het verschil tussen een positieve en negatieve invloed van licht ligt in de mate waarin we aan bepaalde delen van het lichtspectrum worden blootgesteld.

Voortdurende blootstelling aan UV-licht is zeer schadelijk, maar van gecontroleerde hoeveelheden (gefilterd) rood, blauw en onzichtbaar infrarood licht werd klinisch bewezen dat ze positieve effecten genereren.


De behandeling bestaat eruit om de huid te ‘bestralen’ met lage hoeveelheden van dit goedaardig licht waardoor de celfuncties weer energie krijgen en verschillende celprocessen gestimuleerd worden met positieve effecten op de huid tot gevolg. 


Huidcellen met energie werken beter en herstellen sneller wat leidt tot een jongere, gezondere en stralende huid. 

Deze effecten zijn een natuurlijke reactie van de huid gelijkaardig aan de reactie van planten op de zon.


Voor Fotodynamische Therapie (PDT) wordt het LED-licht ingezet om de huid te behandelen voor medische indicaties nadat deze fotosensitief werd gemaakt door middel van een product dat op de huid wordt aangebracht. 


Fototherapie verjongt, herstelt en revitaliseert elke (probleem)huid:

Fototherapie wordt al lang erkend voor haar genezende, herstellende en ontstekingsremmende eigenschappen.

De behandeling is gebaseerd op het principe dat de huid licht kan absorberen en gebruiken om de celactiviteit te verhogen met bewezen therapeutische en zichtbare effecten.


Dermalux werkt enkel met klinisch bewezen golflengtes:

  • sterk anti-bacteriële eigenschappen en biedt een effectieve behandeling voor alle verschillende gradaties van acné zonder irritatie en is ook effectief in het voorkomen van infecties en opstoten.
  • sterk kalmerend effect op elke nerveuze huid​​​.
  • geschikt voor alle huidtypes.
  • verjongend, 
  • na behandeling ziet de huid er onmiddellijk gehydrateerd, energiek & stralend uit.
  • huidcellen worden geactiveerd, nemen werkstoffen beter op en maken nieuw collageen en elastine aan.
  • herstellende werking

Doeltreffend bij: 

verschillende huidproblemen oa couperose, acné, psoreasis, huidveroudering, rimpelvorming, littekenbehandeling, ontstekingen, hydratatie,...


Zichtbare resultaten na slechts één behandeling:

sterk gehydrateerd, elastischer en stralend, roodheid en irritatie gekalmeerd,...


bottom of page