top of page

Minerale make-up EMITE

Emité Make Up voor de hand liggende keuze voor u!

Geschikt voor alle huidtypes ook voor de zeer gevoelige huid.

SOCIALE VERANTWOORDELIJKHEID EN VRIENDEN

We werken alleen met eerlijke bedrijven die 100% voldoen aan de gedragscode van Emité.

Met andere woorden, we werken alleen met vrienden. Kinderen horen te spelen en naar school te gaan, en niet te werken.

GEMAAKT IN EUROPA

Cosmetica dient veilig in gebruik te zijn. Je zou je er nooit zorgen over moeten hoeven te maken of jouw favoriete crème verboden, verborgen ingrediënt bevat.

Ons cosmetica-assortiment is voornamelijk in Europa gemaakt.

Door samen te werken met de top onderzoekcentra, gekwalificieerde laboratoria, en door het uitvoeren van de nodige testen, hebben we volledige controle over het proces en kunnen we onze belofte waarmaken om veilige producten te leveren.

ALLES-IN-EEN

Je huid is een gevoelig orgaan, wat je dient te verzorgen en beschermen. Waarom niet gelijktijdig met het opbrengen van make-up? Twee vliegen in één klap. Tijdens de ontwikkeling van Emité hebben we altijd twee hoofddoelstellingen voor ogen gehad.

Het uiterlijk en de voordelen voor de huid. Dit is Emité Make-up.

LEEDVRIJ

We geven om dieren en dierenrechten. Dit is niet iets modieus voor ons, we hebben hier altijd waarde aan gehecht. We hebben nooit en zullen nooit enig product op dieren testen. Daarom verkopen we geen Emité producten in Asia, waar dierproeven zijn vereist.

VEGANIST-VRIENDELIJK

Emité Make-Up is altijd al vegetarisch geweest. We zijn trots dat we nu ook kunnen zeggen dat onze formules ook geheel veganistisch-vriendelijk zijn. Wie wil er nu dierenderivaten op zijn gezicht hebben?

bottom of page